CAROTE HSS-Co

   Gama de carote pentru metal HSS-Co a fost proiectata pentru a mentine carota rece in timpul procesului de gaurire. Acest lucru permite obtinerea unor viteze de lucru superioare in cadrul procesului de gaurire, suprafete de foarte buna calitate in cazul materialelor dure. De asemenea se realizeaza o aschiere eficienta si performante de debitare superioare.

   Carotele HSS-Co sunt foarte utilizate in industria prelucrarii metalului datorita caracteristiclor superioare, care permit obtinerea unor viteze mai mari de lucru fata de carotele HSS. Aceasta are ca rezultat reducerea timpului de lucru.

   Utilizand carotele pentru metal din gama HSS-Co se pot executa gaurit de la 12 mm pana la 130 mm, in materiale de diverse grosimi:

- gama de carote HSS-Co 30 MM - codificata ca gama IBS- asigura gaurirea de la diametrul de 12 mm pana la 100 mm, grosimea maxima a materialului fiind de 30 mm; 

- gama de carote HSS-Co 55 MM - codificata ca gama IBL- asigura gaurirea de la diametrul de 12 mm pana la 100 mm, grosimea maxima a materialului fiind de 55 mm;